EnglishMagyar

Press

A filmproducer keringője

lafemme_topKalandos életút, mondhatjuk. De ebben a kalandban az a legizgalmasabb, hogy a kalandor többnyire biztosan a kezében tartja a kormányt, vagyis nem hányódik, nem tévelyeg ide-oda. Mindig tudja, hogy mit akar, és a szerint lép!

Nem szégyell állandóan tanulni. Angolul például. Weith Katalin még diákéveiben határozta el, hogy nyaranta két hetet angol nyelvterületen tölt. Ezalatt megismeri több ország kultúráját, külföldi nyelvtanfolyamokra iratkozik be…

Click here for the full article >>

 

Bátor újrakezdők

lafemme_topPéldaképek, akik ötven felett valósították meg álmaikat. Olyan tettre kész, energikus hölgyek és urak, akik valami szokatlant, merészet léptek és hoztak jelentős és pozitív változást az életükbe.

Click here for the video >>

 

Újrakezdők 50 felett

RM_logo_web_alphaPéldaképek, akik ötven felett valósították meg álmaikat. Olyan tettre kész, energikus hölgyek, akik valami szokatlant, merészet léptek és ez hozott jelentős és pozitív változást az életükbe. Eldöntötték, megcsinálták! Hiteles megtestesítői annak, hogy az élet teljes, tartalmas és értéket teremtő lehet ötven fölött is. Itt lesz velünk: Ivancsics Ilona, Weith Katalin és Füstös Éva. A társasághoz csatlakozik meglepetés férfi vendégünk, aki szintén egy sikeres újrakezdő.

Click here for the article >>

Click here for the video >>

 

Copyright Branding Film Inc. © 2016